Ιδανικό για μεγάλες περιόδους χρήσης, χάρη στο ανατομικό του σχήμα και ιδιαίτερα στην ελαφρότητά του. Νέο πρότυπο βάρους και άνεσης χάρη στο νέο CRISPI® T.W.T. που επιτρέπει την υποστήριξη του άνω μέρους δίνοντας πρόσθετη δομή στο παπούτσι, μεγαλύτερη προστασία και στήριξη στο πόδι. Η τεχνολογία CRISPI® Anatomic Fit System επιτρέπει μια φυσική και ολική επίδεση του ποδιού και μια σταθερότερη φτέρνα. Επένδυση Gore-Tex®, σόλα Vibram® ενσωματωμένη στο σύστημα προστασίας CRISPI® CCF για εξαιρετική σταθερότητα, μέγιστη στήριξη σε ανώμαλο έδαφος, καθώς επίσης και περιορισμό της κόπωσης του ποδιού κατά τη διάρκεια του περπατήματος.

Υδατοαπωθητικό Nubuk άνω και GORE-TEX®. Μονωμένα με επένδυση για μέγιστη στεγανότητα και άνεση. CRISPI Technologies Α.Β.S.S. Σύστημα υποστήριξης οστού αστραγάλου, διπλής τεχνολογίας επένδυσης DTL και CCF CRISPI Crossbow Frame, το οποίο καινοτομεί στο μοναδικό σύστημα αποσβέσεων. CRISPI® Air Mesh αφαιρούμενη εσωτερική σόλα για πλήρη άνεση. Προστατευτική άκρη με καουτσούκ και σόλα Vibram®.

HALL A2 - STAND 410 | 28-31 JANUARY 2018 Also this year CRISPI® will be attending Ispo Munich. Come to discover our news for the upcoming FW 2018.  A brand new collection 100% Made In Italy. We will be there do not miss it out! 

https://www.ispo.com

Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ιδανικό για το κυνήγι εν κινήσει σε λοφώδες έδαφος, σας επιτρέπει επίσης να εμπλακείτε στο πιο τραχύ και ακαλλιέργητο έδαφος. Το πάνω μέρος είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας nubuck και ειδικό ύφασμα CRISPI® SPINE TECH antirovo. Το σύστημα CRISPI® ABSS περιβάλλει απαλά το πόδι και την περιοχή του αστραγάλου, υποστηρίζοντάς το και παρέχοντας πρόσθετη προστασία από τα διαστρέμματα. Επένδυση Gore-Tex®. Η σόλα Vibram® ενσωματωμένη στο σύστημα προστασίας CRISPI® CCF για εξαιρετική σταθερότητα, μέγιστη υποστήριξη που περιορίζει την κόπωση του ποδιού κατά τη διάρκεια του περπατήματος.

Stand 6H/136 21-24 November 2017